Ottilia qupolen

Ja ha! så sitter man här och ska berätta något om sig själv, tja vem är då jag? Jag kan ju börja med det enkla, namnet är Anne-Lie. Jag är utbildad allmän lydnadsinstruktör och aktiv i Eslövs brukshundsklubb. Jag är aktiv i Region syd Schapendoesklubben och vi anordnar olika aktiviteter såsom schappepromenader, ringträning, rallyträning mm för de som har lust vill och kan! Jag har gått uppfödarutildning på Sydskånska kennelklubben för ett antal år sedan. Jag var även aktiv i Sv schapendoesklubben under ett antal år där jag var kassör och satt i avels & uppfödarkomittén. Vi får väl se vad framtiden bär med sig börjar bli lite sugen på att bli aktiv även där igen efter 4 års uppehåll. 

Som människa är jag väldigt engagerad, kreativ, gillar hantverk och naturligtvis att träna mina hundar. Vi går långa skogspromenader jag och hundarna så gott som dagligen, ibland blir det en tur till sjön istället där flera av mina lurvbollar uppskattar att bada.

Sedan ses vi till på utställningar emellanåt och vi besöker gärna brukshundsklubben för att träna och kanske så småningom kommer vi ut på tävlingsplan också